Terapeutisk laser

Kroppsharmoni – Gunilla Stridh

Terapeutisk laser i Täby

En annan av verksamheterna som jag kan hjälpa till med på Kroppsharmoni är terapeutisk laser i Täby. Denna behandlingsform kan vara en mycket effektiv behandlingsform vid olika typer av skador. Det går att behandla allt från muskelknutor och diverse olika inflammationer till idrottsskador. Behandlingsformen passar både vid akut- och kronisk smärta. Jag förstår om det här kanske är ganska oklart för de flesta, åtminstone de som inte tidigare har varit bekanta med begreppet. Jag kan självfallet berätta mera för dig, om du kontaktar mig.

En kortfattad beskrivning av terapeutisk laser

Behandlingsformen genomförs genom att laserljus tränger ned i vävnaden. Detta gör att det åstadkommer en snabb läkningseffekt. Utan laserbehandlingen så hade det således gått mycket långsammare. Den här behandlingsformen kan man genomgå såväl med enbart laser, som med laser i kombination med massage.

Alla kunder skall vara nöjda!

En av mina affärsidéer här på Kroppsharmoni är att alla mina kunder efter färdig behandling skall vara nöjda med Kroppsharmoni. Min vision är att alla är 100 procent nöjda med såväl behandlingen som med den kundservice som de har erhållit. Om det är någonting som man inte är 100 procent tillfreds med, så vill jag att man påpekar detta. I så fall försöker jag att göra kunden i fråga nöjd genom att hjälpa honom eller henne, så att så blir fallet. Allt extra arbete är i detta fall fullständigt kostnadsfritt.

Jag ser fram emot att höra från dig, då du är intresserad av terapeutisk laser med mera!